DRS-Architects este o firma de proiectare generala cu birouri in Bucuresti si Constanta, oferind servicii de arhitectura, design de interior, documentatii de urbanism si arhitectura peisagera. Serviciile noastre variaza de la proiectare generala pentru cladiri la servicii de consultanta si analiza pentru viitoarele proiecte, expertizare tehnica, precum si realizarea de materiale fotorealiste sau realitate virtuala in scopuri de marketing pentru dezvoltari viitoare.

PARTENRI
arh. Andrei Lefter

 

ANGAJATI
9 ARHITECTI

 

DOMENII IN CARE ACTIVAM
Arhitectura & Proiectare generala
Urbanism
Peisagistica
Design de interior
Design de mobilier
Management
IMG_3169
O scurta descriere a biroului nostru

CINE SUNTEM

MORE
Cateva testimoniale

CE SPUN CLIENTII

Serviciile pe care le oferim clientilor nostri

CE FACEM

Founding Partner | ARHITECT

Andrei Lefter

Andrei a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism ‘Ion Mincu’ Bucuresti, Specialitatea Arhitectura (Certificare RIBA), promotia 2008. Dupa o perioada de stagiu de doi ani in cadrul Lef Proiect, a devenit arhitect principal si asociat in cadrul firmei. Intre 2010 si 2018, a codus noul birou din Bucuresti al firmei, fiind liderul echipei de proiectare pentru unele dintre cele mai mari investii imobiliare din Romania in momentul respectiv. In 2014, a infiintat Droid Studio (in prezent DRS-Architects) ca birou specializat in prezentari de arhitectura folosind realitatea virtuala. In prezent este pertener fondator al DRS-Architects, firma care ofera servicii complete pentru proiectarea cladirilor.

Business Developer | ARHITECT

Catalin Stanciu

Catalin este un business developer dinamic și ambițios, care are de asemenea, cunoștințele de design si de dezvoltare necesare planificării, coordonării și implicării în toate etapele de proiectare si de construire. Cu o experiență internațională proprie, căpătată în Franța și Italia, a furnizat cu succes servicii de project management și de coordonare a proiectelor, inclusiv o gamă completă de servicii de arhitectură și design prin Optim Project Management, Nox International, DCS Management, Spazio Design & Ingedia la un număr mare de corporații multinaționale, cum ar fi Nepi, Sonae Sierra, Leroy Merlin, Inditex, Caixa Bank, Qatar Petroleum, Dacia, Renault, Michelin, Air France, Auto șasiu internațional, Adgas, Gasco, Honeywell, Takreer. În 2019, el preia noi provocări și se alătură echipei Droid Studio in rolul de business developer.

SENIOR ARHITECT

Dan Balinisteanu

Dan a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism ‘Ion Mincu’ Bucuresti, Specialitatea Arhitectura (Certificare RIBA), promotia 2012. Dupa trei ani ca junior architect, s-a alaturat echipei Lef Proiect in 2015, unde a continuat dezvoltarea profesionala prin participarea la diverse proiecte. In 2018 s-a alaturat echipei Droid Studio ca senior arhitect.

SENIOR ARHITECT

Emilian Georgescu

Emilian a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism ‘Ion Mincu’ Bucuresti, specialitatea Arhitectura (Certificare RIBA), promotia 2013. Dupa doi ani ca junior arhitect in cadrul biroului DSBA, s-a alaturat echipei Lef Proiect in 2013, unde a continuat dezvoltarea profesionala prin participarea la diverse proiecte. In 2015, a infiintat Studio 37 alaturi de Cora Cristea si Ovidiu Cristea, birou specializat in prezentari de arhitectura si graphic design. Evolutia constanta a dus spre colaborari cu diverse firme, finalizand o serie de proiecte de arhitectura si design interior.

ARHITECT

Cora Cristea

Cora a absolvit Universitatea Spiru Haret, Faculatatea de Arhitectura, promotia 2013.  Timp doi ani a facut parte din echipa biroului Contrafort N ca junior arhitect ,o perioada dedicata proiectelor de arhitectura si design interior. In 2015, a infiintat Studio 37, un birou specializat in prezentari de arhitectura si graphic design unde a continuat dezvoltarea profesionala prin participarea la diverse proiecte de tip rezidential, industrial si de birouri. Din 2017 Cora si Studio 37 au devenit parteneri DRS-Architects

ARHITECT

Cristina Costea

Cristina Costea graduated from University of Architecture and Urbanism with a Diploma in Architecture ‘Ion Mincu’ Bucuresti (RIBA validated), with a Diploma in Architecture in 2018. During studies she developed skills for computational design through international workshops and she is interested in digital fabrication techniques.In 2018 he joined Droid Studio as a junior architect.

ARHITECT

Mihnea Munteanu

Munteanu Mihnea a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism ‘Ion Mincu’ Bucuresti, Specialitatea Arhitectura (Certificare RIBA), promotia 2018 Bucuresti. Inca din timpul facultatii a fost pasionat de locuintele inteligente si a participat la proiectarea si constructia unei cladiri verzi in cadrul echipei EFdeN. In 2018 s-a alaturat echipei Droid Studio ca junior arhitect.

ARHITECT

Daniel Costianu

Daniel a terminat Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” obtinand Diploma de Arhitect (validata RIBA) in 2015. In timpul facultatii a fost implicat in proiecte culturale si si-a reprezentat colegii in cadrul institutiei prin asociatia de studenti. Dupa o periada de 3 ani, angajat ca arhitect proiectant la Lef Proiect, a intrat in echipa Droid Studio pentru a-si continua dezvoltarea in domeniul arhitecturii.

SENIOR ARHITECT

Simona Rusu

Simona Lucia Rusu a absolvit in anul 2015 facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, cu specializarea in Arhitectura. Urmatorii trei ani au fost dedicati proiectelor de arhitectura si design interior in colaborare cu diverse firme. Principalele proiecte studiate au fost de tip rezidential, industrial si de birouri. In paralel a participat la sustinerea unor proiecte educationale, care vizeaza integrarea subiectelor ce tin de arhitectura si mediul inconjurator.
Din anul 2017, face parte din echipa Droid Studio ca architect.