DRS-Architects este o firma de proiectare generala cu birouri in Bucuresti si Constanta, oferind servicii de arhitectura, design de interior, documentatii de urbanism si arhitectura peisagera. Serviciile noastre variaza de la proiectare generala pentru cladiri la servicii de consultanta si analiza pentru viitoarele proiecte, expertizare tehnica, precum si realizarea de materiale fotorealiste sau realitate virtuala in scopuri de marketing pentru dezvoltari viitoare.

PARTENRI
arh. Andrei Lefter (fondator)
arh. Dan Balinisteanu

 

 

DOMENII IN CARE ACTIVAM
Arhitectura & Proiectare generala
Urbanism
Peisagistica
Design de interior
Design de mobilier
Management
IMG_3169
O scurta descriere a biroului nostru

CINE SUNTEM

MORE
Cateva testimoniale

CE SPUN CLIENTII

Serviciile pe care le oferim clientilor nostri

CE FACEM

Founding Partner | ARHITECT

Andrei Lefter

Andrei a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism ‘Ion Mincu’ Bucuresti, Specialitatea Arhitectura (Certificare RIBA), promotia 2008. Dupa o perioada de stagiu de doi ani in cadrul Lef Proiect, a devenit arhitect principal si asociat in cadrul firmei. Intre 2010 si 2018, a codus noul birou din Bucuresti al firmei, fiind liderul echipei de proiectare pentru unele dintre cele mai mari investii imobiliare din Romania in momentul respectiv. In 2014, a infiintat Droid Studio (in prezent DRS-Architects) ca birou specializat in prezentari de arhitectura folosind realitatea virtuala. In prezent este pertener fondator al DRS-Architects, firma care ofera servicii complete pentru proiectarea cladirilor.

Partener | ARHITECT

Dan Balinisteanu

Dan a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism ‘Ion Mincu’ Bucuresti, Specialitatea Arhitectura (Certificare RIBA), promotia 2012. Dupa trei ani ca junior architect, s-a alaturat echipei Lef Proiect in 2015, unde a continuat dezvoltarea profesionala prin participarea la diverse proiecte. In 2018 s-a alaturat echipei Droid Studio ca arhitect senior.

SENIOR ARHITECT

Cristina Costea

Cristina Costea graduated from University of Architecture and Urbanism with a Diploma in Architecture ‘Ion Mincu’ Bucuresti (RIBA validated), with a Diploma in Architecture in 2018. During studies she developed skills for computational design through international workshops and she is interested in digital fabrication techniques.In 2018 he joined Droid Studio as an architect.

SENIOR ARHITECT

Mihnea Munteanu

Munteanu Mihnea a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism ‘Ion Mincu’ Bucuresti, Specialitatea Arhitectura (Certificare RIBA), promotia 2018 Bucuresti. Inca din timpul facultatii a fost pasionat de locuintele inteligente si a participat la proiectarea si constructia unei cladiri verzi in cadrul echipei EFdeN. In 2018 s-a alaturat echipei Droid Studio ca arhitect.

ARHITECT

George NASTA

George a terminat Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” obtinand Diploma de Arhitect (validata RIBA).

SENIOR ARHITECT

Emilian Georgescu

Emilian a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism ‘Ion Mincu’ Bucuresti, specialitatea Arhitectura (Certificare RIBA), promotia 2013. Dupa doi ani ca junior arhitect in cadrul biroului DSBA, s-a alaturat echipei Lef Proiect in 2013, unde a continuat dezvoltarea profesionala prin participarea la diverse proiecte. In 2015, a infiintat Studio 37 alaturi de Cora Cristea si Ovidiu Cristea, birou specializat in prezentari de arhitectura si graphic design. Evolutia constanta a dus spre colaborari cu diverse firme, finalizand o serie de proiecte de arhitectura si design interior.

ARHITECT

Cora Cristea

Cora a absolvit Universitatea Spiru Haret, Faculatatea de Arhitectura, promotia 2013.  Timp doi ani a facut parte din echipa biroului Contrafort N ca junior arhitect ,o perioada dedicata proiectelor de arhitectura si design interior. In 2015, a infiintat Studio 37, un birou specializat in prezentari de arhitectura si graphic design unde a continuat dezvoltarea profesionala prin participarea la diverse proiecte de tip rezidential, industrial si de birouri. Din 2017 Cora si Studio 37 au devenit parteneri DRS-Architects

ARHITECT Junior

Teodora ESCU

Senior Project Manager

Georgios CHAROVAS

Project Manager | Cost Controller

Laurentiu UDROIU