DRS-Architects este un birou românesc de arhitectură, fondat de arh. Andrei Lefter în 2014 sub numele de Droid Studio.

Din 2008 până în 2018, Andrei Lefter a fost unul dintre asociații  Lef Proiect și a condus biroul din București al firmei, concentrându-se în același timp pe construirea Droid Studio ca o companie independentă specializată în realizarea de prezentări fotorealiste precum și aplicații de realitate virtuala in scopuri de marketing pentru diverși investitorii imobiliari. În 2017, Droid Studio si-a diversificat activitatea incluzând servicii de proiectare generala având in portofoliu o serie de proiecte de mici dimensiuni dar care necesitau soluții inovatoare atat din punct de vedere tehnic cat si estetic.

La începutul anului 2018, Lef Proiect a trecut printr-un proces de transformare care a condus la desprinderea sucursalei București într-o entitate independentă, compusa din întreaga echipă de proiectare și continuând proiectele contractate la București. La acel moment, Lef Proiect București și Droid Studio au fuzionat sub un nou nume: DRS-Architects, ambele companii contribuind cu propria expertiză și portofoliu pentru a oferi clienților o gamă completă de servicii legate de proiectarea clădirilor și dezvoltărilor imobiliare.

Astăzi, DRSArchitects, alături de partenerii săi, este pe deplin capabila să abordeze o gamă largă de proiecte cu diverse grade de complexitate, vizând atât investiții private, cât și publice. Accentul nostru este de a extinde portofoliul pe care l-am dezvoltat în ultimul deceniu ca Lef Proiect București, unul care acoperă peste 100 de proiecte pe întreg teritoriul României, inclusiv Extinderea City Park Mall Constanța, Centrul Vulcan Value și Mega Mall București, , diverse clădiri rezidențiale și hoteluri, precum și clădiri extrem de complexe, cum ar fi Hotelul Aerodromului Tuzla. Scopul nostru este de a lucra cu concepte originale pentru a crea proiecte de design valoroase și durabile, adânc ancorate în contextul lor urban. Proiectele noastre combină cu succes nevoile clientului cu soluții inovatoare, fără a urma liniile unui stil predeterminat, prioritatea noastră fiind să oferim cele mai bune rezultate atât beneficiarilor, cat  și viitorilor utilizatori ai clădirilor pe care le proiectăm, utilizând un design integrat care combină estetica cu nevoile funcționale.